Dodanie služieb z daňového a účtovného pohľadu I.: DPH – miesto dodania - Cígerová, Nadežda
Miesto dodania služieb z pohľadu DPH. Miesto dodania služieb podľa § 16 zákona o DPH – výnimky zo všeobecného pravidla. One stop shop system (OSS) – úprava aj pre služby. Miesto dodania služieb podľa § 15 zákona o DPH – všeobecné pravidlo pri poskytovaní služieb. Prepravné služby oslobodené od dane. Registrácia (§ 7a) pri službách s miestom dodania podľa § 15 ods. 1 zákona o DPH.