Socio-demographic Factors’ Influence on the Energy-saving Behaviour of Residential Consumers: Evidence from Romania - Stancu, Stelian
Skúmanie korelácie medzi sociodemografickými faktormi (vek, pohlavie, vzdelanie, profesijné postavenie, príjem) a energeticky úsporným správaním na úrovni bývania v bývalom komunistickom štáte, Rumunsku.