Navigating the Industry 4.0 Frontier: Unveiling Perceived Risk and Cost Moderators in Technology Adoption - Jum’a, Luay
Štúdia prispieva k praktickému a teoretickému pochopeniu faktorov, ktoré ovplyvňujú správanie a prijímanie nových technológií v kontexte priemyslu 4.0. Bol použitý model UTAUT vo vzťahu k vnímaným nákladom a rizikám. Zistenia ukázali, že sociálny vplyv aj uľahčujúce podmienky mali významný vplyv na adaptáciu nových technológií.