Implementaci nové regulace DORA zefektivňuje AI - Roškanin, Michal
Ste vo vašej finančnej inštitúcii taktiež vo fáze aplikácie európskeho nariadenia DORA (Digital Operational Resilience Act) do zmlúv s ICT dodávateľmi? Pokiaľ áno, môže vám túto časť implementácie DORA významne zefektívniť umelá inteligencia (AI). Ako ukázal nedávny webinár českej IT spoločnosti Profinit a advokátskej kancelárie Rowan Legal, umelá inteligencia dokáže zefektívniť proces úpravy zmluvných dojednaní a znížiť náklady spojené s úpravou a následnou administráciou zmlúv s dodávateľmi.