Osm z deseti Čechů platí na dovolené v zahraničí digitálně, ukázal průzkum
Rastúci význam digitálnych platieb medzi spotrebiteľmi v strednej a východnej Európe. Využívanie smart telefónov a smart hodiniek pri platbách turistov v zahraničí. Mobilné peňaženky a ich popularita hlavne medzi mladými cestovateľmi. Preferencia digitálnych platieb medzi mladou generáciou.