Motivace sociálně exkludovaných klientů k intevrencím sociální práce - Urban, David
Motivácia v kontexte sociálnej práce s dôrazom na interakciu medzi sociálne vylúčeným klientom a sociálnym pracovníkom. Zdôraznenie vplyvu vonkajších aj vnútorných faktorov ako je sociálna podpora a osobné skúsenosti, ktoré ovplyvňujú motiváciu klienta k zapojeniu sa a udržania zmeny.