Rapid review: využití metod a technik v sociální práci v kontextu podpory dětí a mladistvých s duševní poruchou - Němečková, Klaudie
Analýza rôznych stratégií a intervencií zameraných na prevenciu duševných porúch u mladistvých. Skúmanie rôznych terapeutických prístupov. Práca zdôrazňuje, že sociálna práca hrá dôležitú úlohu v podpore duševného zdravia u detí a mladistvých.