Finančné riadenie podnikov – paradigma šťastia - Šlampiaková, Lea, 1992-
Matematické modelovanie (neoklasická ekonómia) verzus behaviorálna ekonómia. Paradigmy finančného riadenia podnikov. Maximalizácia blahobytu ako základný cieľ finančného riadenia. Paradigma šťastia finančného riadenia podniku.