Nové technológie a digitalizácia corporate governance a treasury manažmentu - Krištofík, Peter
Cieľom práce je poskytnúť prehľad aktuálnych trendov v oblasti digitálneho treasury, akými sú otvorené bankovníctvo, aplikačné programové rozhrania, robotická procesná automatizácia, umelá inteligencia či treasury manažment v reálnom čase. Práca poskytuje sumár názorov treasury manažérov na tieto trendy, ako aj prípadovú štúdiu zameranú na aktuálne najsofistikovanejšiu iniciatívu v oblasti treasury v reálnom čase – SWIFT gpi.