Dávka v nezamestnanosti (§104-§108) - Danajovičová, Katarína
Podmienky nároku na dávku v nezamestnnosti. Podporné obdobie v nezamestnanosti a výška dávky v nezamestnanosti. Príklad posúdenia a výpočtu dávky v nezamestnanosti.