Daňová kontrola, vyrubovacie konanie a ďalšie kroky daňového subjektu (1. časť) - Glazelová, Ivana
Spôsob začatia daňovej kontroly, rozšírenie daňovej kontroly, opätovná daňová kontrola. Daňová kontrola na základe oznámenia a začatie daňovej kontroly bez oznámenia. Doklady, ktoré je daňovník povinný predložiť na daňovú kontrolu.