Paradigmy finančného rozhodovania v kontexte corporate governance - Krištofík, Peter
Príspevok sa zaoberá finančným rozhodovaním v rámci podnikových financií. Hlavným cieľom príspevku je posúdiť kľúčové teoretické prístupy a ako dôležitý príspevok ich zovšeobecniť vo forme paradigiem.