The Relationship Between Selected Macroeconomic Indicators and Volume of Mortgage Loans in the Visegrad Group Countries - Rudinská, Helena
Testovanie vplyvu vybraných makroekonomických ukazovateľov a definícia ukazovateľov, ktoré majú najväčší vplyv na trh hypotekárnych úverov na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Maďarsku v rokoch 2006 až 2016. Korelačná analýza dopadu makroekonomických ukazovateľov na hypotekárny trh.