Exploring the Impact: Influence of Social Media Application Indicators on Consumer Behavior - Kuchta, Martin, 1990-
Hlavným cieľom článku je preskúmať vplyv indikátorov aplikácií pre smartfóny na sociálnych sieťach na správanie spotrebiteľov a odporučiť technickú, marketingovú a regulačnú optimalizáciu na zvýšenie používania a bezpečnosti týchto aplikácií. Údaje z obchodu s aplikáciami o najpopulárnejších aplikáciách sociálnych médií boli zhromaždené, analyzované, vizualizované a interpretované. Výstupy výskumu odhalili kapacitné a vekové obmedzenia aplikácií, čo by mohlo slúžiť ako spomaľovač rozšíreného používania skúmaných aplikácií.