Bibliometric Mapping of Agile Leadership: Analyzing Research Development and Impact - Skorková, Zuzana, 1979-
Koncept agilného vedenia si získal značnú pozornosť v akademickej aj profesionálnej sfére, čo podnietilo prudký nárast odborných publikácií. Cieľom tejto štúdie je poskytnúť komplexnú bibliometrickú analýzu existujúcej literatúry o agilnom vodcovstve s využitím balíka Bibliometrix R na analýzu 58 relevantných článkov získaných z databázy Web of Science. Analýza sa zameriava na identifikáciu kľúčových trendov výskumu, plodných autorov, vplyvných časopisov a sietí spolupráce v rámci domény agilného vedenia.