The Impact of Motivation to Decision on Digital Transformation of Social Entrepreneurship - Đalić, Irena
Digitálna transformácia podnikania je dnes jednou z podmienok prežitia na trhu. Vývoj digitálnych technológií rýchlo napreduje,a len tie podnikateľské subjekty, ktoré držia krok s týmto vývojom, môžu očakávať dobré obchodné výsledky. Sociálne podnikanie je vynikajúcim spôsobom riešenia problémov sociálnej nerovnosti a chudoby a vedie tak k ekonomickému rastu a rozvoju. Cieľom tohto výskumu je vytvorenie teoretického modelu digitálnej transformácie sociálneho podnikania.