Obučenie pismu v kurse prepodavanija russkogo kak inostrannogo s ispoľzovaniem resorsov interneta - Borisova, Ekaterina, 1971-
Článok je venovaný využívaniu internetových zdrojov pri výučbe písania v ruštine ako cudzom jazyku. Autor analyzuje možnosti, ktoré poskytujú moderné digitálne technológie pre rozvoj písomného prejavu žiakov. Zvažujú sa rôzne aspekty využívania internetových zdrojov: od výberu vhodných platforiem až po vývoj vyučovacích metód. Osobitná pozornosť sa venuje výhodám individuálneho prístupu, rôznorodosti materiálov a motivácii študentov. Článok uvádza konkrétne príklady využitia internetových zdrojov a analyzuje ich efektivitu. Autor konštatuje, že používanie digitálnych technológií výrazne zlepšuje kvalitu výučby písania v ruštine.