Licenčné poplatky a colná hodnota - režim DPH (C-17315, prípad GE Healthcare) - Pastierik, Vladimír
Správny režim DPH pri režime tovaru z tretích krajín. Colná hodnota, súvisiace náklady a licenčné poplatky. Rozsudok SDEÚ C-173/15 prípad GE Healthcare.