Integrating Artificial Intelligence in Language Curricula: Empowering Students for Future Competencies - Adamcová, Silvia, 1984-
V dnešnej profesionálnej komunikácii je nevyhnutné neustále rozširovanie slovnej zásoby, aby sme držali krok s vývojom v oblasti techniky a vedy. Tento článok sa zaoberá aktuálnou témou umelej inteligencie vo vzťahu k aplikáciám ako ChatGPT a chatboty. Vyšetrovanie tiež preskúma potenciál umelej inteligencie pri presadzovaní a podpore jazykových zručností. Okrem toho sa diskusia bude týkať implementácie týchto nástrojov AI do učebných osnov cudzích jazykov a tried.