Legislatívne požiadavky chovu hospodárskych zvierat z hľadiska ochrany životného prostredia (2.) - Nichtová, Miroslava
V predchádzajúcom čísle autorka zhrnula legislatívny balíček, upravujúci oblasť chovu hospodárskych zvierat a v skratke uviedla základné požiadavky pre skladovanie a manipuláciu s hospodárskym hnojivom. V pokračovaní článku chce ukázať, aké sú nové trendy v ustajnení hospodárskych zvierat a s tým spojená produkcia hospodárskeho hnojiva.