AMLA: nový evropský orgán dohledu pro boj proti praní peněz a financování terorismu - Gyurisová, Miroslava
Systém európskych orgánov dohľadu, ktoré na úrovni Európskej komisie vykonávajú centralizovaný dohľad, sa v tomto roku doplnil o nový úrad: Úrad pre boj proti praniu špinavých peňazí (AMLA - Anti-Money Laundering and Countering th Financing of Terrorism). Úlohy a ciele AMLA.