Visa She's Next startuje poprvé v Česku. Cílem je podpořit podnikatelky
Tretina podnikateliek v Česku zakladá vlastné firmy, aby získala nezávislosť. Nedávny prieskum spoločnosti Visa v spolupráci s ČSOB odhaľuje, že ženy v podnikaní v ČR limituje rad prekážok. Z celkového počtu všetkých podnikajúcich osôb v ČR tvoria ženy iba tretinu. Práve preto tu teraz tieto spoločnosti predstavujú projekt She's Next, ktorého poslaním je poskytnúť ženám podporu v rozvoji ich podnikania. Silnejšie zapojenie žien v tejto oblasti môže mať významné ekonomické prínosy. Visa sa usiluje o zvýšenie počtu žien, ktoré ovládajú kapitál, majú k tomuto kapitálu prístup, i žien, ktoré z neho môžu ťažiť ako zamestnankyne a zákazníčky.