Nahradí nás digitalizácia? - Alenová, Gabriela
Slovenské firmy sa zdráhajú digitalizovať svoj biznis, i keď automatizácia firemných systémov zvyšuje efektivitu, produktivitu aj imidž spoločnosti. Pre podnikateľov je digitálna transformácia lákavá aj z dôvodu úspory. Zamestnanci to ale vidia inak; nemajú radi zmeny a boja sa, že budú nahradení softvérmi. Podľa odborníka je dôležité zvoliť taký systém, ktorý nie je zbytočne komplexný ani komplikovaný, ale šitý na mieru, tak aby zodpovedal firemným požiadavkám.