Analysis of Workplace Well-being of Slovakian Employees during a Crisis - Karácsony, Péter
Hospodárska kríza posledných rokov výrazne ovplyvnila pohodu zamestnancov v práci. Koronavírus, ktorý sa objavil v roku 2019 a hospodárska kríza sa stali jednými z najväčších faktorov, ovplyvňujúcich pohodu na pracovisku. Aktuálnosť témy je daná tou skutočnosťou, že účinky spôsobené koronavírusovou krízou zanechali stále citeľný vplyv v mnohých oblastiach pracovného života. Rozbor pohody na pracovisku v malých a stredných podnikoch na Slovensku.