Úspech automatizácie stojí na jasných cieľoch - Maťo, Vladimír
Udržať krok s konkurenciou znamená tlačiť procesy na hranu efektívnosti. Automatizácia skladu môže pomôcť túto métu dosiahnuť. Avšak rozhodnutiu pre nákladnú investíciu by mala predchádzať dôsledná analýza. Trh ponúka široké spektrum technológii, pričom s každou z nich sa spájajú iné prínosy a výzvy.