Analysis of CSR Activities of Family Businesses During the Covid-19 Pandemic - Rumanko, Boris, 1993-
Rodinné podniky sú ako najrozšírenejšia a najstaršia forma podnikania známe svojou schopnosťou prežiť ekonomické krízy a dlhodobo prosperovať. Pandémia COVID-19 predstavovala značnú výzvu pre tieto podniky, ktoré museli preukázať odolnosť, flexibilitu a prispôsobivosť novým trhovým podmienkam a neistote.