Reproducibility in Management Science - Fišar, Miloš
S pomocou viac ako 700 recenzentov autori hodnotia reprodukovateľnosť takmer 500 článkov publikovaných v časopise Management Science pred a po zavedení novej politiky zverejňovania údajov a kódov v roku 2019.