Pickerom našepkávajú moderné technológie - Maťo, Vladimír
Zorientovať sa medzi regálmi rozsiahlej skladovej haly nie je jednoduché. Na zamestnancov zodpovedných za vychystávanie tovaru sa pritom kladú značné nároky. Nájsť tovar a skompletizovať objednávku musia čo najrýchlejšie, pričom každý chybný krok vedie k neefektívnosti. Už základná automatizácia môže pomôcť zorientovať sa v skladovom bludisku a zamestnancom našepkať či dokonca ukázať ideálnu trasu.