Čistota je konkurenčná výhoda - Kapitánová, Tatiana
Hygiena predajne je niečo, na čom sa rozhodne neoplatí šetriť časom, pracovnom silou ani peniazmi. Návštevník si to hneď všimne a do zanedbanej predajne sa už nemusí vrátiť. Prvý dojem je skrátka najdôležitejší. A ten vytvára hlavne čistota, hygiena a usporiadanie obchodu. Odborníci zdôrazňujú najmä pravidelnosť, ale aj školenie personálu v oblasti upratovania.