Účtovanie časového rozlíšenia nákladov a výnosov v obciach, rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadených obcou - Urbanová, Terézia
Príspevok sa venuje účtovaniu výnosov budúcich období a príjmov budúcich období v obciach, rozpočtových organizáciách, ako aj príspevkových organizáciách zriadených obcou.