Predajne na vidieku skvalitňujú život - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s prezidentom Zväzu obchodu Slovenskej republiky, Filipom Kasanom. Obchod prechádza mnohými zmenami a pán Kasana chce presadzovať a komunikovať viaceré dôležité témy týkajúce sa rozvoja slovenského maloobchodu. Medzi jeho priority patrí napr. riešenie potravinových púští či podpora domáceho potravinárstva.