Výzvy použité obcou v daňovom konaní - Hrtánek, Ladislav
V daňovom konaní má obec právne postavenie správcu dane s rozhodovacou právomocou. Uvedené právne postavenie jej umožňuje, aby daňovému subjektu, ktorý si nesplnil svoje právne povinnosti, zaslala výzvu. V príspevku sú uvedené druhy výziev, ktoré môže obec v daňovom konaní využiť.