Automatizáciou balenia k nižším nákladom - Maťo, Vladimír
Technologický pokrok neobchádza ani oblasť balenia tovaru. Automatické baliace stroje dokážu ušetriť nielen čas a peniaze v samotnej firme, ale vďaka nižšej spotrebe obalového materiálu sú šetrnejšie aj voči životnému prostrediu. Výber stroje však nerado nechávať na náhodu. Odborníci radia myslieť pri ňom radšek o krok napred.