Daňová exekúcia zadržaním vodičského preukazu daňového dlžníka - Lengvarský, Ján
Výnosy z miestnych daní a poplatkov predstavujú dôležitý príjem obce. V nasledujúcom príspevku sa autor venuje efektívnemu nástroju, prostredníctvom ktorého môžu obce nedoplatky na miestnych daniach a poplatkoch od daňových dlžníkov vymôcť.