Digitalization Trends and Expectations in Ukraine from a European Perspective - Dziura, Boris, 1976-
Skúmanie komplexných iniciatív digitálnej transformácie, ktoré podnikla vláda Ukrajiny v rokoch 2020 až 2025 so zameraním na politické rámce, rozvoj infraštruktúry a strategické plánovanie v rôznych sektoroch.