Konflikt záujmov vo verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
S konfliktom záujmov vo verejnom obstarávaní sa dá stretnúť v ktorejkoľvek fáze vyhodnocovania ponúk. Častokrát ide o zložitý proces posudzovania možnosti konfliktu záujmov. V nasledujúcich vydaniach časopisu autorka prináša na pokračovanie seriál, v ktorom sa bude zaoberať rôznymi situáciami, ktoré môžu nastať v konflikte záujmov.