Všeobecne záväzné nariadenie obce o podmienkach poskytovania dotácií - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá právnou úpravou všeobecne záväzných nariadení obcí o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu obcí. Poukazuje na nedostatky v ustanoveniach všeobecne záväzných nariadení obcí, na odporúčania pri odstraňovaní týchto nedostatkov, ako aj na oprávnenie prokurátora podať protest proti všeobecne záväzným nariadeniam obcí, ktorými bol porušený zákon.