Využitie zápisnice v správnom konaní pred obcou - Hrtánek, Ladislav
V priebehu správneho konania pred obcou prebiehajú viaceré procesné úkony, o ktorých spíše zamestnanec obce zápisnicu. Zápisnica ako právne relevantný podklad pre vydanie rozhodnutia obce musí obsahovať obsahové súčasti dané právnou úpravou. V článku sa venujeme využitiu zápisnice v správnom konaní.