Evaluation of Human Capital in Segments of Creative Economy Entities - Dubcová, Gabriela, 1968-
Obsah predkladaného článku je zameraný na hodnotenie ľudského kapitálu v segmentoch kreatívnej ekonomiky, pretože v podnikovej teórii máme minimum častí zameraných na tieto dôležité poznatky v oblasti ľudského kapitálu v subjektoch kreatívnej ekonomiky. (1) Východiská: Najnovšie charakteristiky a definícia ľudského kapitálu; (2) Metódy: Všetky výskumné aktivity počas celého obdobia boli realizované na základe aplikácie trojrozmernej perspektívnej logiky výskumného dizajnu.