Environmental Policy and Sustainable Development - Boorová, Brigita, 1979-
Environmentálne problémy ovplyvňujú ekonomiku a zamestnanosť, ale aj komfort života obyvateľstva. Hospodársky, sociálny a environmentálny rozmer je prepojený s trvalo udržateľným rozvojom vo všetkých sektoroch ekonomického, kultúrneho a spoločenského života. Environmentálna politika na európskej, národnej a podnikovej úrovni a objasnenie trvalo udržateľného rozvoja a trvalo udržateľného rastu. Vplyv environmentálnej politiky na trvalo udržateľný rozvoj.