Mäsové výrobky a konzervy v nákupoch domácností
Aspoň raz si mäso a mäsové výrobky za posledných 12 mesiacov nakúpila každá domácnosť. Dokumentuje to Consumer Panel Services GfK, konkrétne priemerná frekvencia nákupov. Čerstvé alebo mrazené mäso, prípadne mäsový výrobok sa v nákupoch domácností objavili priemerne každé 3 dni. Častejšie do košíkov dostávajú aj rastlinné alternatívy.