Najobľúbenejšou tabuľkovou čokoládou je mliečna
Z kategórie cukroviniek najčastejšie končia v nákupných košíkoch zákazníkov sušienky a oblátky, tabuľkové čokolády, čokoládové tyčinky a pralinky. Cukríky si pravidelne kupuje 9 z 10 domácností.