Textil. Produkt, surovina aj odpad zároveň - Vargová, Ľubica
Ako sa zmení nakladanie s textilom od roku 2025. Spôsoby financovania celého procesu zberu, manipulácie až po recykláciu, prípadne zneškodnenie. Riešenie problematiky iných krajín z EÚ.