Implementation of the Circular Economy in Slovakia - Grančičová, Katarína, 1967-
Konkurencieschopná ekonomika, ktorá zodpovedne využíva zdroje, je jednou z najvyšších priorít EÚ. V tejto súvislosti je obehová ekonomika kľúčovou témou v EÚ od roku 2015. V nadväznosti na to sa článok venuje problematike obehovej ekonomiky s dôrazom na jej princípy, základné obchodné modely a výhody jej implementácie a následne stručne prezentuje a hodnotí úroveň implementácie obehového hospodárstva na Slovensku. Odoslať spätnú väzbu Bočné panely História Uložené K dispozícii sú výsledky prekladu