Analysis of the Development of Municipal Waste Production and Recycling Rates in the Regions of the Slovak Republic - Rakovská, Júlia, 1972-
Východiská: V tomto príspevku analyzujeme vývoj produkcie komunálneho odpadu na Slovensku a mieru recyklácie. Metódy: Súbor údajov sme spracovali do tabuliek k roku 2018-2022 a pre každú tabuľku sme zostavili graf dokumentujúci podiel zhodnoteného komunálneho odpadu a mieru recyklácie za príslušný rok. Z relevantných metód sme použili metódu analýzy, metódu syntézy a metódu porovnávania zozbieraných údajov.