Zodpovednosť v logistike nie je len zelenosť - Břen, Stanislav
Výstup z kongresu Eastlog, ktorý bol zameraný na zodpovednú logistiku. Cirkularita ako úspešný obchodný a výrobný model. Zodpovednosť voči životnému prostrediu a zodpovednosť k zamestnancom, napríklad k vzhľadom na implementáciu nových technológií.