Online Reputation of the Most Important Theaters in Slovakia Based on Their Social Networks - Čerňanová, Lucia, 1997-
Online reputácia kľúčových divadiel na Slovensku cez optiku ich prítomnosti na sociálnych sieťach, zameranie sa na počet sledovateľov na Facebooku, Instagrame a Youtube. Analýzou metrík zapojenia fanúšikov a dosahu publika na týchto platformách je cieľom tejto štúdie poskytnúť prehľad o tom, ako sú divadlá vnímané v digitálnom prostredí. Pochopenie významu metrík sociálnych médií môže pomôcť pri hodnotení vplyvu a popularity divadiel na Slovensku a efektívne riadiť ich stratégie digitálneho marketingu.