Právo na prístup k osobným údajom - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá právom dotknutej osoby na prístup k jej osobným údajom v podmienkach obcí a poukazuje najmä na charakteristiku a význam tohto práva, postup pri jeho uplatňovaní, ako aj na príklady z praxe a odporúčania.