Postup obce pri daňovom dlhu daňového subjektu - Hrtánek, Ladislav
Ak vznikne daňovému subjektu daňový dlh v podobe daňového nedoplatku na dani , ktorej správu obec vykonáva, má obec niekoľko možností, akými môže túto nepriaznivú situáciu riešiť. Príspevok ukazuje, ako môže obec v takejto situácii postupovať.