Environmental Regulations or Expected Revenue: What Plays a More Important Role in China’s Green Transition of Agriculture? - Zhang, Yongwang
Politické obmedzenia a trhové stimuly z neho urobili dôležitý základ pre rozvojové krajiny, ako je Čína, na rozvoj politík ekologickej transformácie v poľnohospodárstve. V tejto štúdii sa použili panelové údaje z 31 provincií v Číne od roku 2003 do roku 2022 a trojrozmerný rámec „inštitúcií, technológií a marketingu“, aby sa zistilo, či v súčasnom rozvoji poľnohospodárstva v Číne zohrávajú rozhodujúcu úlohu obmedzenia environmentálnej regulácie alebo očakávané ekonomické stimuly.